Dansatori la celebrarea sărbătorilor

Greu de imaginat o petrecere fără Formația de dans “Flamingo” Chișinău - care creează o atmosferă festivă, înveselește, unește și distrează oaspeții, face mai frumoasă sărbătoarea și aduce bucurie tuturor oaspeților la nuntă.

Show Balet-ul „Flamingo” Chișinău - va înfrumuseța sărbătoarea cu dansurile sale, echipa lucrează de mai mult de zece ani, au experiență și un stil unic. Dansatorii intrigă și fascinează spectatorii. Prezentarea artiștilor din componența faimosului Show balet-lui „Flamingo” este de fapt un spectacol de zile mari la festivitatea Dvs în Moldova.

Repertoriul și direcțiile sunt foarte diverse.

Programul show-ului include:

  1. Dansul moldovenesc și toate tradițiile populare de nuntă
  2. Dans folk / popular: țigănesc, oriental, indian, rusesc.
  3. Dans de gală / de salon : Vals, Tango
  4. Latino-american: Samba braziliană, Rumba, Jive, Rock and Roll
  5. Backup dancers – acopmaniamentul dansului tinerilor căsătoriți.
  6. Flashmob cu oaspeții

NEW - INGERII pentru cumatrie .

Durata: de la 15 - până la 60 de minute continuă show-ul, toată seara cu Dvs.

Componența: până la 2-6 persoane (dansatori)

Servicii: Dansatori pentru evenimente, show-ballet la nunți, cumătrie, petreceri corporative, concerte, acompaniamentul pentru interpreți, jubileuri, aniversări.

Comandați dansatori Show-ballet "Flamingo" Chișinău pentru un eveniment pe site-ul nostru. Adevărată frumusețe în fiecare gest și privire. Tot ce trebuie să faceți este să sunați la +37360034049 sau să lăsați o cerere.

Puteți comanda un spectacol de dans pentru o nuntă la +37360034049 Show-ballet "Flamingo" din Chișinău. Vă vom sfătui întotdeauna în privința ce este mai bun pentru dvs, în funcție de bugetul și dimensiunea locului. Alegeți cele mai profitabile opțiuni. Cu cât mai mulți dansatori și numere de dansuri la eveniment, cu atât costul este mai mare.

Cuplul de dansatori la festivitate

Cupluri la dansul de gală va adăuga rafinament la celebrarea sărbătorii Dvs. Un dans frumos la o petrecere va deveni punctul culminant al serii. Cel mai bun Show Ballet –ul „Flamingo” din Chișinău la sărbătoarea dumneavoastră!


Show Ballet "Flamingo" din Chișinău – e un show feeric. Dansul interpretat de formația noastră mereu va impresiona cu sentimente speciale prin sinceritate și frumusețe.

Танцоры на торжества в Кишиневе tel: +37360034049
Танцоры на торжества в Кишиневе tel: +37360034049

Numere de dansuri, vesele și incendiare, vor îmbunătăți atmosfera la orice sărbătoare: petrecere corporativă, jubileu, aniversare, revelion, nuntă. Oaspeții și gazdele evenimentului vor savura programul variat de dansuri. Show Ballet „Flamingo” Chișinău TRANSFORMĂ o petrecere într-un show-spectacol uimitor. Sunați-ne chiar acum la +37360034049 sau lăsați o cerere și veți fi contactat.

Dansatori La eveniment танцоры на мероприятия

Dacă doriți să vă petrecți jubileul de neuitat și distractiv, prezentați oaspeților dvs o aventură cu dansuri și invitați Show Ballet “Flamingo” Chișinău. +37360034049 Sunați acum!