+373 600 340-49 | Decebal 63 / V.Alecsandri 1

Despre noi

Studioul de dansuri moderne, dansuri sportive de gală “Flamingo” – este o lume ce reflectă multe laturi a artei coregrafice. Fondată în anul 2009 de către Anastasia Mujanovscaia (Grabovscaia), această lume a dansului oferă elevilor, copiilor și oamenilor maturi, publicului și admiratorilor săi uluitoare plăcere artistică!

Anastasia a creat și conduce Clubul de dans “Flamingo”, în acelaș timp și Show Balet-ul “Flamingo” in Chisinau.

Antrenor, coregraf, instructor de dans pentru copii și adulți, programe de grup ori individuale în diferite stiluri de dans.

Absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (Chișinău), Masterat ”Arta spectacolului coregrafic”.

Arbitru la competițiile Dans Sportiv de Gală organizate de Asociația de Dansuri din Republica Moldova.

Deținătoarea diplomelor de participant la training-uri și seminare internaționale de Dans Sportiv și de măiestrie din partea ADM, IDU, WDC.

Participantă la diferite TV-show-uri. Antrenor cu peste 10 ani de experiență didactică în domeniu.

„Flamingo” nu este doar un atelier de dans pentru copii și adulți, unde membrii colectivului învață elementele de bază ale coregrafiei, tehnicile diferitelor direcții de dans, dezvoltând armonia mișcării, plasticitatea și ritmul, făurind un corp frumos și o minte sănătoasă, dar aici se dau pentru dansatorii talentați și perspective de a intra în componența principală a Școlii de dans Show Ballet "Flamingo" pentru a începe cariera evoluând la diferite evenimente în calitate de dansatori, atât în Moldova, cât și în străinătate.

Studioul de dans Flamingo in Chisinau reprezintă un adevărat stil de viață, pentru că, așa cum spune Anastasia: „Îți pot lua totul, dar nimeni nu-ți poate îndepărta abilitatea de a dansa frumos și grațios”. Cursanții noștri învață nu doar să danseze, dar și acumulează o experiența scenică neprețuită, dezvoltă tărie și spiritul de luptă pe ringurile de dans, încredere în sine, motivație, sunt relaxați în timpul filmărilor la TV, ei găsesc și prieteni adevărați în echipa noastră prietenoasă, acest lucru este evident mai ales la turneele echipei „Flamingo” în deplasare. Școala noastră de dans participă în mod constant la diferite turnee atât în Moldova, cât și în străinătate, la cursuri de masterat, festivaluri, seminare conduse de profesorii străini de categorie internațională.

Ce simbolizează clubul nostru?

Pasărea flamingo este un simbol al împlinirii dorințelor tale.

Flamingo - simbol al speranței și al iubirii.

Flamingo - ca simbol al rezistenței și renașterii.

Flamingo este un simbol al milei și frumuseții.

Studioul de dans pentru copii și adulți din Chișinău „Flamingo” este ca o pasăre ce trăiește în stare de fericire fiecare clipă a vieții fără limite. Este o ocazie unică de regăsire de sine prin dans.  060034049 Suna acum!

 Antrenorii scolii de dans «Flamingo»

Artiom Zaharov – antrenor profesionist și arbitru de dans sportiv de gală, de societate și hip-hop.

- A absolvit Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă”, specialitatea „Dans sportiv și modern” .

- Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport.

- Institutul de Formare Continuă, Chișinău, profesor de dansuri sociale.

- Antrenor-coregraf în cadrul Liceului Teoretic cu Profil Sportiv “Gloria”

- Dansator de înaltă calificare, cu o carieră în desfășurare, activează în programe precum latino-americană și europeană, tot așa și ProAm.

- Antrenor de dans pentru grupuri de copii și adulți, cu peste 10 ani de experiență

A devenit un dansator profesionist, pasionat să lucreze cu copii. El consideră că îndrumarea în arta frumosului este necesară din fragedă copilărie, și anume dansul ne ajută în această chestiune mai bine decât orice altceva. Este foarte important să putem transmite cunoștințele și experiența noastră elevilor noștri, indiferent de vârstă.

Alexandr Șornikov - a început cariera sportivă încă din copilărie, și fiind la vârsta de 12 ani a câștigat pentru prima dată campionatul Moldovei. În anii următori a ajuns, în mod repetat, până în finale la diverse turnee de diferit nivel, atât în Europa, cât și în CSI și în țară.

- Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” cu diplomă în dansuri sportive și contemporane.

- Din a. 2006 până în a. 2011 a lucrat și a concurat în Federația Rusă pentru echipa a 5-a din Rusia în formația „Belogorocika”.

- În anul 2011 a trecut la categoria „profesionist”. A început să evolueze în categoria ProEm.

- Multiplu campion la competiții internaționale. Câștigător Champions tour Online Word GP în programul American Smooth.

Elevii lui Alexandr au devenit, de asemenea, finaliști la competițiile internaționale pentru tineret și juniori.

Alexandr studiază constant, îmbunătățindu-și calificările și măiestria. El crede că lumea dansului este interminabilă. Doar atingerea bunelor performanțe cu pași mereu înainte ne oferă posibilitatea de a cerceta în scop educativ modalitatea de a învăța lucruri noi, a cerceta cum învățăm unii de la alții și cum creăm împreună ceva cool și fresh.